Süper Bir simge paketi

4 Haziran 2008 Çarşamba




Dandik Site, her biri birbirinden güzel simge paketini sizler için bir araya getirdi.

Okumak için:
Bilgisayarınızda kullandığınız ikonlar, yani simgeler artık her gördüğünüzde içinizi mi sıkıyor? Merak etmeyin, tüm bu demodesimgelerden kolayca kurtulabilirsiniz. İnternet, bu anlamda simge paketleriyle dolu. Galerimizde, size birbirinden güzel tam 39 adetsimge paketini göstereceğiz.

Böylece siz de artık bilgisayarınızdaki hemen her simgeyi değiştirebilecek ve bilgisayarınıza yeni bir hava katabileceksiniz.

Yüklemek istediğiniz simge paketlerini galerimizde yer alan resimlerin yanındaki linkleri kullanarak ve tek bir tıklamayla sisteminize indirebilirsiniz.

Simgeleri nasıl değiştireceksiniz:
Her şeyden önce, indirdiğiniz bir simge paketini içeren sıkıştırılmış dosyayı açarak simgeleri sabit disk içerisinde yeni oluşturacağınız bir klasöre kopyalayın. Eğer bir kısayol simgesini değiştirmek istiyorsanız, yapmanız gereken bu kısayolun üzerine gelip sağ fare tuşuna basmak, menüden Özellikler satırını seçmek ve açılan pencerede göreceğiniz Simgeyi değiştirdüğmesine basmak. Küçük bir pencere açılacak. Önce az önce oluşturduğunuz ve sıkıştırılmış dosya içerisinde gelen simgeleri kaydettiğiniz klasörün konumunu gösterin. Bu sayede kopyaladığınız simgeleri görebileceksiniz. Birini seçin ve pencereyi kapatın. Son olarak Özellikler penceresini de Tamam ile kapatın. Yeni simgeniz hazır…

İstediğiniz masaüstündeki sabit simgeleri (Bilgisayarım, Geri dönüşüm kutusu ya da Belgeler gibi) değiştirmekse, masaüstünde boş bir alana sağ fare tuşuyla tıklayın. Özellikler / Masaüstü / Masaüstünü özelleştir yolunu takip ederek standart simgelere ulaşın. Burada değiştirmek istediğiniz bir simgeyi seçin ve Simgeyi değiştir düğmesine basın. Yine yeni simgeleri içeren klasörü bulun ve dilediğiniz bir singeyi seçerek pencereyi kapatın.

Herkese iyi eğlenceler...


Pc Toplayanlara benim önerilerim


benim önerilerim:
anakart:::... GIGABYTE - P35C-DS3R 129.000 usd
işlemci:..... E6400 (2.13 GHz, FSB1066, 2 MB L2) : 241$ usd
ekran kartı Asustek EN7950GT 256Bit 512MB TV DVI 16X 508 ytl
ses kartı Creative X-FI Elite Ses Kartı 135 ytl
bellek kingston hyper-x 1gb ram 800mhz 60 ytl
güç kaynağı 450w yada 500w al
cd-dwd yazıcı Philips SPD3400CC External DVD Yazıcı 143yt
fan Akasa AK-183-L2B 12CM Amber Kasa Fanı 21 ytl
sogutucular cpu Akasa AK-965 CPU Soğutucu Intel 41 ytl
yada kuzey köp. zalman fansız 18 ytl
monitör asus 22 inch monitör 429 ytl

bunları sende seçebilirsin
http://www.nekadar.com/bilgisayar.html
http://www.hepsiburada.com/departme...Categoryid=8